Forretningsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Anvendelsesområde

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på ethvert køb hos ArtofPER (herefter AOP), foretaget af forbrugere indenfor Danmarks grænser.


Købeloven og Forbrugeraftaleloven finder anvendelse for alle aftaler om køb hos AOP, herunder købelovens mangelsregler, hvilket sikrer dig en lovbestemt garanti for værkernes kvalitet.


Ophavsret

Ophavsretten til de solgte værker eller reproduktioner af værker tilhører den kunstner, der har frembragt værket og overføres ikke ved salget af værket. Det betyder, at du alene har ret til at bruge værket som kunst i dit eget hjem. Du må ikke fremstille eksemplarer af værket eller udstille/offentliggøre det for almenheden i oprindelig eller ændret form. Du må heller ikke leje værket ud, eller på nogen anden måde drage kommerciel nytte af værket.


Persondata

Når du afgiver en ordre hos AOP, accepterer du samtidig, at afgive dit navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer* til A. Disse oplysninger anvender vi til at ekspedere din ordre og af hensyn til regnskabslovgivningen lagres oplysningerne i en periode af 5 år fra dit seneste køb. Herudover registrerer AOP, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretlige betingelser.


Dine personoplysninger anvendes ikke til andre formål.


Dit telefonnummer anvendes udelukkende i vores krypterede database som en unik identifikation af dig som kunde. Nummeret vil ikke blive videregivet til andre eller anvendt til markedsføring.


Betalingsvilkår

AOP accepterer følgende betalingsmidler: MobilePay, VISA, Mastercard og American Express


Betaling foretages i forbindelse med bestilling af værket på AOP´s hjemmeside. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når vi sender værket til dig.


Leveringsvilkår

Levering foretages indenfor 14 dage. Er leveringstiden længere end dette, vil det fremgå af din ordre/ordrebekræftelse.


Levering foretages af CoolRunner, Postnord og GLS.


Leveringsomkostninger

Fragtomkostningerne vil fremgå af din ordre.


Ved levering udenfor EU kan du derudover blive opkrævet told og moms af det nationale toldvæsen.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dato, hvor du modtog værket. Hvis den sidste dato for udøvelse af fortrydelsesretten ligger på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag. Du er velkommen til at udfylde standardfortrydelsesformularen HER.


Returnering af værket skal herefter ske indenfor 14 dage. Værket skal returneres i samme stand og mængde, som det blev leveret. Så snart værket er modtaget retur hos AOP, vil AOP tilbagebetale det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Omkostningerne til returnering af varen, skal du dog selv afholde.


Du modtager værket i en gennemsigtig plasticindpakning, så du kan besigtige værket inden du bryder plasticindpakningen. I det øjeblik du bryder plasticindpakningen, fortabes fortrydelsesretten.


Reklamationsret

Du har to års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert eller beskadiget vare, skal du reklamere indenfor rimelig tid efter at du har konstateret fejlen eller manglen. Der kan reklameres på per@artofper.com.


AOP betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret et fejlagtigt eller beskadiget værk.


AOP forbeholder sig ret til at erstatte købet med korrekt og/eller ubeskadiget værk, fremfor at tilbagebetale købesummen.


Bestillingskøb

Ved bestilling af portrætter eller øvrige værker, der fremstilles efter dine specifikke anvisninger, kan AOP betinge sig forskud på maksimalt halvdelen af den aftalte totale købesum for det bestilte værk.


Ansvarsfraskrivelse

AOP kan alene drages til ansvar, for hvad der følger af dansk lovgivning.


Lovvalg og værneting

Tvister mellem kunder og AOP løses i overensstemmelse med dansk ret og skal indbringes for den i medfør af retsplejeloven kompetente danske domstol.

Lillemarksvej 9, 4180 Sorø, DK

We do not have a phone service at the moment. Please use the e-mail.

Delivery all over Europe

with CoolRunner

Return Policy


You can return your purchase until 14 days from delivery.

Please use the RETURN FORM

Dansk kunde?

Anvend FORTRYDELSESFORMULAR

Support


Sorry. No phone support.

It's a small company - just me :-)

Please e-mail: per@artofper.com

Follow Us


Art of PER on Instagram HERE!

I Accept


Visa, MasterCard and American Express

Mobile Pay for danish customers: 20 42 47 15

© Copyright. All Rights Reserved.